viernes, 12 de mayo de 2017

Viatge a Brighton



1. Condicions del treball.
2. Condicions del treball.



» Programes utilitzats.

    - Drive: En Drive es pot fer desde presentacions fins a escriure històries, guardar fotografies, dibuixar, guardar vídeos... Ademés, pots accedir a aquest programa desde l'ordinador i també desde el móvil.

    - Openshot: En aquest programa pots curtar i editar videos i anyadir-les música.

    - Fotomix: Hem editat i modificat les nostres fotografies amb aquest programa, fent-les pareixer realistes i simulant que estaven reialment en Brighton (que es el lloc que vam visitar).

- Cazam: Amb aquest programa hem capturat la nostra presentació, convertint-la de esta forma en un vídeo.



» Valoració dels programes utilitzats.

   Els programes que hem utilitzar són molt faciles d'usar i, per aquest motiu, no ens ha costat molt realitzar el nostre treball.
 


» Valoración del treball proposat. 


  Aquest treball ha sigut molt mes interesant que els altres que hem fet al llarg del curs. 

  Hem pogut viatjar a cualsevol part d'Europa amb les nostres amigues i amics, i això l'ha fet molt mes llevader. 
Teniem que fer moltes fotos i editar-les amb fotomix i, a pesar de que això ha sigut molt de treball, es podía aguantar. També, el fet de que tinguerem que fer un video i elegir la música ha sigut molt entretingut, perque ja de pas podíem escoltar-la mentre terminaven d'etidar-ho tot.



» Diari de sesions


   El primer dia el vam dedicar tan sols a elegir el lloc que visitariem i a buscar fotos dels monuments i llocs que podíem visitar, aunque en realitat després no hem utilitzat quasi ninguna d'aquestes imat
ges.

  Les seguents sesions vam reservar l'hotel, el cotxe i el vuelo de l'avió, amb el qual vam encontrar moltes dificultats; vam posar la data de eixida de València mal per lo menys tres vegades seguides i, com que la data de eixida estava mal, la de arribada també. Quitant això, els seguents dies van ser bastant tranquils.


  Quan ja teniem tot reservat, vam començar a buscar restaurants als que podiem anar a desdejunar, comer i sopar i, al mateix temps, també editavem fotos al fotomix en aquestos llocs.

  Mentre feiem noves imatges amb el fotomix, poc a poc anavem posant per ordre cronològic les fotografies en una presentació de drive (començant pel día u -quan eixiem de València- i finalitzant-la amb el día 5 -quan arribavem de nou a la nostra ciutat-.).

  Una vegada la presentació entera estava feta, vam buscar musica anglesa per acompayar al vídeo que vam tenir que fer després.



» Dades.

Del 13 de febrer al 4 de maig.


» Si has treballat en grup.

  • Components del grup: Teresa, Merche, Miriam i jo (Carla).
  • Valoració del grup: Aquest grup ha sigut molt participatiu fent el treball i, ademés, no hem tenit ni una sola discusió quan es tractava d' elegir coses per fer a Brighton. Totes les components hem treballat molt i hem intentat fer el treball el millor que hem pogut, i això ha fet que el grup en sí funcione molt be junt.
  • Valoració de les components del grup: Com he dit ja dalt, totes son molt treballadores i han intentat fer que el treball isca el millor possible. S'han esforçat molt i han dedicat moltes hores a perfeccionar-ho tot. 


» Si has posat música.
  • Justificació dels temes elegits: Hem elegit dos cançons de un cantante britànic nomenat Ed Sheeran (Nancy Mullogan i Shape of you), perque hem anat de viatge a Brighton, que es troba en Gran Bretanya. També els hem elegit perque ens agradaven molt a les quatre del grup.


» Si has fet un vídeo o presentació



 



» Si has fet una presentació.
  • Nº de imágenes: 156.
  • Nº de vídeos: 0.
  • Nº de diapositives: 36.
  • Nº d' elements animats: 191.

» Si has fet un video.
  • Duració del vídeo: 5,10 minuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario